Wie zijn wij?

 

Ben je een fervente liefhebber van retrogames? Dan is de Retrogamebeurs Tilburg absoluut een evenement dat je niet wilt missen! Voor alle fans van klassieke games uit het verleden biedt deze beurs een ongeëvenaarde ervaring. Van Atari tot nes, snes, N64, Xbox, PlayStation en Wii, deze beurs heeft voor elke retrogamefan wat wils.
Het HomeComputermuseum is er ook met oude speelcomputers waar iedereen op kan spelen en Marno uit Breda met een scala van Arcadekasten om je de gehele dag te vermaken...alles FREEPLAY. Maar dat is nog niet alles! Naast een scala aan geweldige gamestands is er ook een overvloed aan boeiende retro merchandise beschikbaar.

Over De Retrogamebeurs Tilburg
De Retrogamebeurs Tilburg is een paradijs voor diegenen die nostalgische gevoelens koesteren voor de gamingwereld van weleer. Of je nu verlangt naar het pixelige avontuur van Atari of de iconische titels van de nes, snes en N64, je vindt hier een schat aan spellen en systemen die je terugvoeren naar de gouden dagen van gaming. Voor de meer moderne retrofans zijn er ook stands met Xbox, PlayStation en Wii-games om je verzameling compleet te maken.

Meer dan alleen games
Maar de Retrogamebeurs Tilburg biedt nog meer dan alleen games. Voor degenen die op zoek zijn naar unieke en authentieke retrogame-gerelateerde items, is er een verscheidenheid aan merchandise beschikbaar. Van verzamelbare posters tot zeldzame controllers en alles daartussenin, je zult versteld staan van de schatten die hier te vinden zijn.

De Irene Wüst IJsbaan
De locatie van deze opwindende beurs draagt bij aan de sfeer. De Irene Wüst IJsbaan in Tilburg is de plek waar deze retrogamegathering plaatsvindt. Met zijn ruime en comfortabele setting biedt de ijsbaan een ideale omgeving om te genieten van al het plezier en de opwinding die de Retrogamebeurs Tilburg te bieden heeft.
Kortom, als je een gepassioneerde retrogamefan bent, is de Retrogamebeurs Tilburg dé plek voor jou. Mis deze kans niet om je onder te dompelen in de wereld van nostalgische games, oude systemen en fascinerende merchandise. Noteer de datum en locatie in je agenda en bereid je voor op een dag vol gamingplezier in Tilburg!